Bezorging en levertijd

Levering in Nederland en België
Bestel en betaal je op werkdagen voor 14:00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Levertijd
In Nederland worden bestellingen meestal na 1 tot 3 werkdagen geleverd, levering naar België duurt normaal gesproken 2 tot 4 werkdagen. Tijdens een vakantieperiode of feestdagen kan het zijn dat de levering langer duurt. Wij kunnen de levertijd helaas nooit garanderen, dit omdat dit een service is die wij niet zelf uitvoeren.

Track en trace
Zodra je bestelling in het verzendproces zit, ontvang je een track en trace link van je bestellingen.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van je bestelling en het land van aflevering. Bij het afrekenen van je bestelling worden de verzendkosten automatisch berekend.

Leveringsprocedure Nederland
Je bestelling wordt zo spoedig mogelijk bezorgd door onze vervoerder. Wanneer je niet thuis bent, krijgt je een briefje in de brievenbus en brengt de vervoerder je pakket naar een ophaalpunt bij je in de buurt. Je bestelling blijft één week in het depot. Wordt het pakket niet binnen een week opgehaald dan wordt deze naar ons teruggestuurd. De leveringsprocedure in België kan op sommige punten afwijken.

Ophalen op afspraak in Dalfsen
Tijdens het afronden van je bestelling kan je kiezen voor de verzendoptie "Ophalen in Dalfsen". Je moet voor het ophalen eerst de bestelling plaatsen en af te rekenen via onze webshop. De factuur uit onze shop dient als afhaalbewijs. Je kunt tijdens kantooruren een afhaalafspraak met ons magazijn maken via het telefoonnummer 038-2022200.

Het afhaaladres is:
Welsummerweg 33
7722RP Dalfsen
Nederland

Beschadigingen
Als uw pakket beschadigd is tijdens het transport, laat dit dan meteen bij ontvangst aantekenen. Dit voorkomt problemen bij het verhalen van schade. Meldt de schade ook direct aan ons en voeg indien mogelijk een foto van de schade bij.