Draadloze opladers voor LG smartphones
LG ondersteund al jaren het draadloos opladen. Hieronder een lijst met LG smartphones die het QI Wireless Charging ondersteunen. Draadloos opladen met de LG K-serie is niet mogelijk.

Draadloze oplader LG

Welke LG telefoons kun je draadloos opladen?
Deze Qi gecertificeerde LG smartphones zijn geschikt voor draadloos opladen:
LG G6
LG G6+
LG V30
LG V30S ThinQ
LG G7 ThinQ
LG V35 ThinQ
LG G8 ThinQ
LG G8X ThinQ
LG G8s
LG V50
LG V60 series
LG Velvet
LG Velvet Dual Screen
LG Wing
Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

LG telefoon draadloos opladen

Als u uw LG telefoon draadloos wilt opladen en u opzoek bent naar de juiste oplader voor uw LG smartphone, dan zit u hier goed. Bij ons kunt u standaards, pads, en Multiladers kopen die QI gecertificeerd zijn en dus prima samenwerken met een LG telefoon.

Wat is QI functie?
Bijna alle nieuwe smartphones hebben een ingebouwde QI ontvanger. Qi is de standaard voor draadloos opladen. Deze telefoons zijn op te draadloos op te laden. Sommige oudere smartphones van LG kunnen ook draadloos opgeladen worden met behulp van een speciale add on achterkant.

Hoe weet u of uw telefoon draadloos kan opladen?
Om erachter te komen of uw telefoon draadloos kan opladen, kunt u het beste de website van de fabrikant raadplegen. U heeft ook een telefoon nodig met een QI ondersteuning (ontvanger).

Hoe laat ik mijn telefoon draadloos op?
Het draadloos opladen van uw telefoon is heel eenvoudig. Wel moet de telefoon een QI ondersteuning (ontvanger) bezitten. (bijna alle nieuwe smartphones bezitten al een ingebouwde QI ontvanger). Als u de telefoon staand of liggend op de draadloze lader legt laadt die op.

Waarom laat mijn telefoon niet draadloos op?
Als u de telefoon scheef op de laat liggen, laadt uw toestel niet op, dit komt omdat in je draadloze oplader een laadspoel zit, een metalen cirkel met een doorsnede van ongeveer 4 centimeter. In uw telefoon zit ook zo spoel. Als de 2 spoelen op elkaar liggen laadt de telefoon alleen draadloos op.

Is draadloos opladen veilig?
Hoe veilig zijn draadloze laders nu echt? Het is veilig om dicht bij een draadloze lader te zijn. U kunt uw telefoon dus gewoon dicht bij u opladen zonder u ergens druk over te maken.

Hoe kunt u uw telefoon opladen zonder lader?
Met Wireless PowerShare kan u uw apparaat opladen met een ander apparaat met Qi-ondersteuning, zonder dat u een oplader nodig heeft.

Is een draadloze oplader universeel?
De techniek voor draadloos opladen is universeel. Dit houdt in dat bijna elke oplader geschikt is voor bijna elke smartphone. Wilt u een bepaalde telefoon opladen? Dan heeft u niet de oplader nodig die bij die telefoon hoort.

Welke LG telefoons kunt u draadloos opladen?
LG smart Phone (LM-V600L), LG Smart Phone (LM-F100EMW), LG Smart Phone (lm-F100EM), LG Smart Phone (LM-FMW), LG smart Phone (LM-F100N), LG smart Phone (LM-F100VM), LG smart Phone (LM0F100TM), LG smartphone (L-52A), LG smart Phone (LM-G900TM), VELVET, LG smart Phone (LM-G900n), LG smart Phone (LM-V600TM), LG Smart Phone (LM-G850UM), LG Smart Phone (LM-810EAW), LG Smart Phone (LM-V450PM), LG Smart Phone (LM-G820TM), LG Smart (LM-V405TA), LG Smart Phone (LM-V350TM), LG Smart Phone (lm-G710TMP,LM-G710TMR), LGM-V300L(Smart Phone), lG-H932 (Smart Phone), G6.

Kan een draadloze oplader in het stopcontact blijven zitten?
Als u de oplader in het stopcontact laat zitten, verbruikt hij nog steeds wat energie. Dit wordt ook wel sluipverbruik genoemd. Dit scheelt enkele euro`s per jaar.

Is het draadloos opladen met hoesje mogelijk?
Draadloos opladen is mogelijk met een hoesje, alleen zitten er wel een paar voorwaarden aan. Als u een hoesje hebt van dikker dan 3mm werkt het opladen niet of nauwelijks. Tevens moet het hoesje van kunststof zijn. Draadloos opladen is ook niet mogelijk als er pasjes tussen de telefoon en oplader zitten.

Waarom wordt mijn telefoon warm tijdens het draadloos opladen?
Het is veilig, en te verwachten dat je telefoon warmer wordt wanneer deze op een draadloze lader wordt geplaatst. Dit is namelijk een gevolg van het feit dat elektriciteit wordt omgezet in een magnetisch veld, dat draadloos wordt verzonden naar je telefoon en dat je telefoon dat weer omzet in stroom.