Draadloze opladers voor de Apple iPhone
Voor het draadloos opladen van een iPhone heeft u een iPhone 8 of nieuwer nodig. Een iPhone kunt u opladen met een Qi-gecertificeerde oplader. Veel Qi-gecertificeerde opladers laden een iPhone met de nieuwste versie van iOS op met een vermogen tot 7,5 watt.

Draadloos opladen van een iPhone 12 of iPhone 13
Voor een Apple iPhone12 en iPhone13 kunt u een MagSafe-oplader kiezen. Een MagSafe lader kan uw iPhone snel en veilig opladen met een vermogen van 15W. Bij gebruik van een 15W MagSafe oplader raden wij u aan een USB-C-poort lichtnetadapter van 20W te gebruiken.

Draadloze oplader Apple

Qi gecertificeerde Apple Iphones geschikt voor draadloos opladen.
Iphone 8
Iphone 8 plus
Iphone X
Iphone Xs
Iphone XR Fold
Iphone Xs Max
Iphone 11
Iphone 11 Pro
Iphone 11 Pro Max
Iphone SEGS 6
Iphone 12 (MagSafe)
Iphone 12 pro (MagSafe)
Iphone 12 pro max (MagSafe)
Iphone 12 mini (MagSafe)
Iphone 13 (MagSafe)
Iphone 13 Pro (MagSafe)
Iphone 13 mini (MagSafe)
Iphone 13 Pro Max (MagSafe)
IPhone 14
IPhone 14 plus
Filter
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. UltraQI 10W10050B - Standaard
  € 9,95
 2. UltraQI 10W10051B - Standaard
  € 9,95
 3. UltraQI 10W10061B - Pad rond
  € 9,95
 4. Choetech T535-S - pad 5 spoelen
  € 22,00
 5. UltraQI 15W10090B - Autolader
  € 23,99
Filter
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Apple draadloze oplader:
Met deze standaards, pads en multilader kunt u uw Apple telefoon draadloos opladen. Elke Qi gecertificeerde lader is geschikt voor het opladen van uw Apple smartphone. Elk model vanaf de IPhone 8 kan draadloos opladen, dus ook de allernieuwste.

Wat is het nut van een draadloze oplader?
Het mooie van draadloos opladen is dat u uw smartphone altijd snel even kunt opladen, waar u ook bent. U hoeft dus alleen uw Apple telefoon op de draadloze lader te leggen en hij wordt opgeladen. U kunt uw mobiele telefoon opladen zonder de stekker van de kabel in de telefoon te stoppen.

Waar moet u op letten bij het kopen van een draadloze oplader?
De capaciteit van IPhone voor draadloos opladen bedraagt maximaal 7,5 watt en Android-toestellen kunnen afhankelijk van de telefoonmaker tot 15 watt aan. U kunt het best in de handleiding van uw telefoon opzoeken wat de capaciteit is voor draadloos opladen.

Kunt u uw Apple AirPods ook draadloos opladen?
U kan zeker uw Apple AirPods draadloos opladen. Wel geldt dit alleen voor de AirPods Pro versie. De draadloze opladers die hier geschikt voor zijn, zijn de QI draadloze opladers. De Earbuds van Samsung, maar ook met deze Qi gecertificeerde draadloze opladers opgeladen worden.

Is draadloos opladen veilig?
Hoe veilig zijn draadloze opladers nou echt? Het is volkomen veilig om dicht bij een draadloze lader te zijn. U kunt uw telefoon dus gewoon opladen op uw nachtkastje terwijl u slaapt of naast u bij uw bureau tijdens dat u aan het werk bent. Zo heeft u altijd een volle telefoon. Wel is het zo dat als uw telefoon iets warm wordt door het draadloos opladen.

Kunt u batterij delen met andere iPhone telefoons?
De nieuwe functie heet ‘’Wireless Powershare’’. Hiermee is het mogelijk om andere apparaten op te laden door ze op de achterkant van je IPhone 2019 te leggen. De techniek werkt met de Qi-standaard, wat we kennen van andere draadloze opladers.

Een iPhone draadloos opladen
In de oplader zit een elektromagnetische spoel en in uw smartphone ook. Door ze op elkaar te leggen gaat de energie van de spoel in de oplader naar de spoel van de smartphone. Om een iPhone draadloos op te laden, legt u  het toestel met het scherm naar boven op de oplader. Het is dus super eenvoudig om uw telefoon draadloos op te laden.

Op welke iPhone kunt u allemaal draadloos opladen?
Vanaf de iPhone 8 tot en met de nieuwste kan je draadloos opladen. Dus er zijn heel veel modellen die draadloos kunnen opladen. Ook de Mini, Pro, Plus, X XS, Fold en pro max kunnen allemaal draadloos opladen. U vindt een overzicht van iPhone's die u draadloos kunt opladen bovenaan deze pagina.