Draadloze oplader Google

Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Draadloze oplader Google telefoons

Draadloze opladers voor Google smartphones
Google gaat natuurlijk ook mee met de draadloze oplader trend, de Google Pixel 3 had in 2018 als eerste smartphone uit de pixel serie de draadloos opladen functie. Sinds de Pixel 3 heeft google in al hun high-end modellen een Qi draadloze oplaadfunctie ingebouwd.  Als je een draadloze oplader hebt met een Qi-certificaat, en een Google Phone die een Qi beschikbaarheid heeft dan zijn ze compatibel met elkaar!

Welke Google telefoons kun je draadloos opladen?
De volgende Google smartphones hebben een Qi gecertificeerde draadloze oplaadfunctie.

 • Google Pixel 3
 • Google Pixel 3 XL
 • Google Pixel 4
 • Google Pixel 4 XL
 • Google Pixel 5
 • Google Pixel 6
 • Google Pixel 6 Pro
 • Google Pixel 7
 • Google Pixel 7 Pro

Bent u op zoek naar een draadloze oplader voor je Google Phone? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij hebben verschillende Qi-gecertificeerde draadloze opladers, van pads tot aan standaarden en multiladers!

Kan mijn Google smartphone draadloos opladen?
Google was er al vroeg bij met de draadloze oplaadfunctie. In 2012 was de Nexus 4 de eerste Google smartphone met draadloos opladen, deze telefoon is ontwikkeld door google maar op de markt gebracht door LG. Google is vanaf 2018 begonnen met het implementeren van de draadloze oplaad functie in hun Pixel serie, de Pixel 3 was de eerste. Als u wilt weten of uw Google smartphone draadloos kan opladen dan kan je in de bovenstaande lijst kijken of die van u er tussen staat! Als uw Google smartphone hier niet tussen staat raden wij u aan om even op de website van de fabrikant te kijken.

Is draadloos opladen universeel?
Als uw smartphone draadloos opladen ondersteund met een Qi certificering dan kan u elke draadloze oplader gebruiken die dezelfde Qi certificering heeft. Google is ook lid van de WPC (Wireless Power Consortium) en heeft daarom de Qi ook als standaard draadloze oplaad methode aangenomen. Door dit universeel te houden voorkomen we veel verspilling en werken alle bekende merken met het zelfde oplaad platform.

Wat kan de oplaadsnelheid beïnvloeden van draadloze opladers?
Er is best wel veel wat de oplaadsnelheid kan beïnvloeden. De oplaadtijd verschilt ook per type smartphone en ook aan het type draadloze oplader dat u heeft. Sommige invloeden op de oplaadsnelheid kunnen zijn:

 • De oplaadsnelheid van uw toestel;
 • De snel laad optie aan of uit op uw toestel;
 • Het vermogen van de draadloze oplader;
 • Het vermogen van de gebruikte USB stekker;
 • Het materiaal en de dikte van uw hoesje.

Kan u draadloos opladen met een hoesje om uw telefoon?
Onze draadloze opladers werken met vrijwel elk kunststoffen hoesje die niet dikker is dan 3mm. Als u een hoesje gebruikt die dikker is dan 3mm dan laad hij dus niet of nauwelijks op. Als u een metalen hoesje gebruikt of pasjes achter in telefoon bewaard, dan kan dit het oplaadproces bellemeren.

Je Google accessoires opladen met een draadloze oplader
Heeft u misschien de Google Buds of een Google pixel Watch? Dan is een draadloze oplader al helemaal interessant voor u. Niet alleen uw smartphone draadloos opladen maar ook uw favoriete Google accessoires, het kan allemaal met een draadloze Qi. Let alleen wel goed op of uw Google Buds of Google Watch draadloos oplaadbaar is en Qi gecertificeerd is.

Kan ik mijn draadloze oplader in het stopcontact laten zitten?
Als uw telefoon volledig opgeladen is dan raden wij u toch aan om  de oplader uit het stopcontact te halen, of om de stroomschakelaar uit te schakelen op uw stekkerdoos. Zo voorkomt u onnodig stroomverbruik (sluipverbruik) van de draadloze oplader! Dit kan u ook nog eens enkele euro’s per jaar besparen in de stroomkosten.