MaroGear LED Groeilamp op statief  + Timer, Dimmer, Afstandsbediening en UBS/220V stekker

MaroGear LED Groeilamp op statief + Timer, Dimmer, Afstandsbediening en UBS/220V stekker

MaroGear LED Groeilamp op statief + Timer, Dimmer, Afstandsbediening en UBS/220V stekker

€ 32,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10116

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Wil jij het beste voor jouw planten, maar heb je moeite om ze gezond en sterk te houden? Deze LED Groeilamp 4x 40W op een standaard van MaroGear biedt de perfecte oplossing! Deze plantenverlichting zorgt voor optimale groei en bloei, dankzij het flexibele LED kweeklicht, timer en dimmerfunctie. De handige afstandsbediening en USB/220V stekker maken deze set helemaal compleet. Met maar liefst 9000 lm per lichtpunt en 4x 40 watt lampen, geeft deze kweeklamp jouw planten de beste verzorging die ze verdienen.

Voordelen van de LED Groeilamp van MaroGear

  • Met de LED Groeilamp van MaroGear zorg je voor optimale plantenverlichting;
  • Deze set wordt compleet geleverd, dus met een 220V USB stekker;
  • Deze set wordt geleverd inclusief handige afstandsbediening;
  • Creëer een prachtige indoor tuin met deze krachtige kweeklampen;
  • Het flexibele LED kweeklicht is eenvoudig te verstellen voor jouw planten;
  • Deze LED groeilamp met timer zorgt voor het perfecte lichtschema;
  • Deze LED groeilamp beschikt over een dimmer;
  • Met het rode en blauwe licht stimuleer je de groei van je planten;
  • De 4x 40W lampen zorgen voor een hoge lichtopbrengst;

Deze veelzijdige kweeklamp heeft verschillende kleuren licht die passen bij verschillende groeistadia. Gebruik de blauwe lamp voor groei en synthese, de rode voor bloei en vruchtvorming, en paars voor de bloei van de plant. Zo kun je je planten altijd voorzien van het meest geschikte licht. Bovendien kun je de helderheid van het licht aanpassen op tien verschillende niveaus. De lamp is in hoogte verstelbaar dankzij het meegeleverde statief, en met de handige afstandsbediening kun je eenvoudig een timer instellen voor het uitschakelen van de lampen.

Veelgestelde vragen

Is de MaroGear LED Groeilamp geschikt voor alle soorten planten?
Ja, de MaroGear LED Groeilamp is geschikt voor alle soorten planten die baat hebben bij extra licht, zoals kamerplanten, kruiden en groenten. De lampen zorgen voor een optimaal groeiproces en bloei van je planten.

Hoeveel lichtopbrengst hebben de lampen van de MaroGear LED Groeilamp?
De 4 lampen hebben samen een lichtopbrengst van 9000 lumen, wat zorgt voor een krachtige en heldere verlichting van je planten. Met 4 lampen op de tripod standaard creëer je een ideale omgeving voor je planten.

Kan ik de hoogte van de standaard aanpassen?
Ja, de standaard van de MaroGear LED Groeilamp is in hoogte verstelbaar, waardoor je de hoogte kunt aanpassen aan de grootte van je planten. Zo kun je ervoor zorgen dat alle planten voldoende licht ontvangen.

Hoeveel energie verbruiken de lampen van de MaroGear LED Groeilamp?
Elke lamp heeft een vermogen van 40 watt, dus met 4 lampen verbruik je in totaal 160 watt. Dit is energiezuinig in vergelijking met traditionele groeilampen en zorgt ervoor dat je planten toch voldoende licht krijgen.

Is de MaroGear LED Groeilamp eenvoudig te installeren?
Ja, de MaroGear LED Groeilamp is eenvoudig te installeren. Je hoeft alleen de tripod standaard in elkaar te zetten, de lampen erin te draaien en de stekker in het stopcontact te doen. In tegenstelling tot andere groeilamp sets, wordt de Marogear Kweeklamp met een USB 220 stekker geleverd. Zo kun je meteen aan de slag met het laten groeien van je planten.

Wil je dat je planten of kruiden in huis beter groeien? Dan is de MaroGear Kweeklamp op statief precies wat jij moet hebben!

Meer informatie
Inhoud verpakking1x LED Groeilamp met statief;
1x Afstandsbediening;
1x USB 220V stekker;
KleurBlauw, Zwart, Rood
Leeftijdsgroep6-7, 8-9, 10-11, 12+, 3-12
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan