Draadloze oplader Microsoft

Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Draadloze oplader Microsoft telefoons

Draadloze opladers voor Microsoft smartphones
Teveel snoeren op uw bureau of nachtkastje? Met een draadloze oplader maakt u uw slaap, woon of werkruimte een stuk netter. Je legt je Microsoft smartphone op de draadloze oplader en klaar is kees.

Welke Microsoft telefoons kun je draadloos opladen?
De volgende Microsoft smartphones hebben een Qi certificering en kunnen draadloos opgeladen worden met een Qi oplader.

  • Microsoft Lumia 950 XL Dual SIM
  • Microsoft Lumia 950 XL
  • Microsoft Lumia 950 Dual SIM
  • Microsoft Lumia 950
  • Microsoft Lumia 850

Kan mijn Microsoft smartphone draadloos opladen?
Microsoft heeft slechts een paar smartphones die draadloos oplaadbaar zijn, het is daarom dus goed om te checken of uw Microsoft smartphone draadloos oplaadbaar is en over een Qi certificering beschikt. Wij hebben hierboven een lijst gemaakt met de Microsoft telefoons die Qi gecertificeerd zijn en draadloos oplaadbaar, de kant is zeer groot dat nieuwere Microsoft telefoons die niet in de lijst staan, ook draadloos oplaadbaar zijn. Als uw telefoon hier niet tussen staat kan u altijd nog even op de site van de fabrikant kijken of uw toestel draadloos oplaadbaar is. Als uw toestel in bovenstaande lijst staat dan is uw telefoon op te laden met een van onze Qi gecertificeerde draadloze opladers.

Is draadloos opladen universeel?
Veel mensen denken dat je een draadloze oplader nodig bent van het merk telefoon dat je hebt, dit is niet het geval. Grote telefoonmerken hebben een standaard met elkaar afgesproken. De WPC (Wireless Power Consortium) heeft hier voor gezorgd samen met een paar grote namen in de telefoon industrie. Microsoft is ook lid van de WPC en heeft daarom ook de Qi oplaad methode voor draadloos opladen. Door deze standaard eenheid word er veel verspilling van draadloze opladers voorkomen.

Wat beïnvloeden de oplaadsnelheid van draadloze opladers?
Als u draadloos oplaad dan komt er nog best wel wat bij kijken, er zijn een aantal factoren die het opladen kunnen beïnvloeden. Er zijn verschillende soorten opladers met hun eigen vermogens, dit heeft impact op de draadloze oplaadsnelheid van je telefoon. Ook je telefoon heeft een eigen vermogen met de mate waarin draadloos stroom opgenomen kan worden. Wat veel mensen vergeten is dat ook het snoertje van de draadloze oplader een invloed kan leveren op de oplaadsnelheid, kies dus een snoertje met een hoog vermogen voor het beste resultaat. Ook in het handig te weten dat een computer geen ideale stroombron is voor een draadloze oplader als snelladen gewenst is. De volgende punten zijn goed om op te letten met draadloos opladen:

  • Het oplaadvermogen van uw toestel;
  • Het aan of uit zetten van de fast charge optie van je telefoon;
  • Het oplaadvermogen van uw draadloze oplader;
  • Het oplaadvermogen van uw USB stekker;
  • De dikte en het materiaal van uw telefoonhoesje.

Kan u draadloos opladen met een hoesje om uw telefoon?
Draadloos opladen met een kuststoffen hoesje van tot 3mm dik is mogelijk. Als u dus een heel dik hoesje hebt om uw telefoon dan is het aan te raden om deze er even af te halen tijdens het draadloos opladen. Het materiaal van uw hoesje kan ook een rol spelen met het draadloos opladen, een metalen hoesje laad niet of minder snel op.

Kan ik mijn draadloze oplader in het stopcontact laten zitten?
Als u een draadloze oplader gebruikt in uw woon of slaapkamer, dan raden wij u aan om de stekker uit het stopcontact te halen of om de stroomschakelaar uit te zetten op uw stekkerdoos als u de oplader niet gebruikt. Zo voorkomt u het verbruik van sluipstroom.