Draadloze oplader Nokia

Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Draadloze opladers voor de Nokia telefoon

Bij het kopen van een draadloze oplader is het belangrijk om te weten dat de oplader Qi-gecertificeerd moet zijn, dit geldt voor zowel telefoon als lader. Hieronder staan Nokia telefoons die u draadloos kunt opladen.

Qi-gecertificeerde Nokia smartphones

Nokia Lumia 720
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 820
Nokia Lumia 830
Nokia Lumia 920
Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 929/ Icon

Nokia Lumia 930
Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia 1520
Nokia 8 Sirocco
Nokia 9 PureView
Nokia XR20

Is draadloos opladen universeel?
Ja, het maakt dus niet uit welk merk jou draadloze oplader heeft. Zolang zowel telefoon, als lader Qi-gecertificeerd zijn kun je zonder problemen draadloos opladen.

Kan ik mijn draadloze oplader 24/7 in het stopcontact laten zitten?
Het is beter om je draadloze oplader uit het stopcontact te halen wanneer je deze niet gebruikt, hoewel het niet veel kwaad kan verbruikt de oplader wel een beetje stroom als deze niet gebruikt wordt, dit scheelt dat je wellicht toch enkele euro’s per jaar.

Maak het uit of er een hoesje om de telefoon zit?
In principe niet, draadloze opladers werken nog met een kunststoffen hoesje tot een dikte van ongeveer 3mm. Wanneer uw hoesje dikker of van een ander materiaal, dan dit is raden wij aan om de telefoon uit het hoesje zodat u alsnog kan opladen.

Kunnen mijn andere accessoires ook draadloos opgeladen worden
Mocht u ook uw smartwatch of draadloze oortjes willen opladen kan dit, mits deze Qi-gecertificeerd zijn. Als deze geschikt zijn voor draadloos opladen, kunt u de draadloze laders om deze pagina gebruiken. Bekijk in dat geval ook onze multi pads, met deze opladers kunt u beide producten tegelijk opladen, ideaal toch!

Wat is het voordeel van draadloos opladen?
Voornamelijk dat je telefoon niet vast zit aan een snoer, een snoer zit toch regelmatig in de weg en hier heb je met een draadloze lader geen last van!

Wat bepaald de snelheid van draadloos opladen?
Het draadloos opladen van je smartphone duurt langer dan wanneer jij doet met een oplader met snoer. Ook zit er in snelheid verschil per draadloze oplader, de volgende punten bepalen de oplaadsnelheid bij het draadloos opladen:

  • De instellingen op uw telefoon (snelladen aan/uit);
  • Het maximale vermogen van de draadloze oplader;
  • Het vermogen van de gebruikte USB stekker;
  • Het materiaal en de dikte van uw telefoonhoesje.
  • De oplaadsnelheid van uw telefoon (max 15W)

Is draadloos opladen wel veilig?
Het kan dus ook geen kwaad om uw oplader naast uw bed te hebben liggen. De telefoon kan wel iets warm worden door het draadloos opladen, dit vormt geen probleem. Wanneer je telefoon vol is geladen stopt de lader met laden, maar zorgt die er wel voor dat je telefoon op een constante 100% blijft.